5 abr 2007, 9:19

ще я ...убия 

  Poesía
979 1 10


Ще изключа програмата,
дето бълва измислици -
за онази - голямата...
Вече пълна е с вируси.

Ще затворя прозорците.
Ще разстрелям мечтите си.
Към тавана ще гледам -
никога  към звездите!


Ще се любя със прилепи.
Ще се храня със въглени,
че от слънце разсипано -
във душата ми тъмно е.

Ще пропуша, ще пия
от кръвта на сърцето си -
до забрава! На миналото
ще изтрия пътеките.

Че във мене покълна
трайно, болно отсъствие...
С нокти ще се изтръгна -
щом за тебе съм късна.

Недоносено бъдеще!
Програмирано ялово -
пълни с мрак светлината 
  - ще убия  раздялата!

© Дакота Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??