26 jul 2006, 12:42

ще замълча!!! 

  Poesía
861 0 3
Намерих те,
а вече те изгубих!
Мислех си,че си различен!
Защо бе поредния,
който с мен се подигра?
Търсех път към сърцето ти,
а ти ме спря!
Незнам какво да правя.
Безсилна съм,нямам дързост
да изрека тез слова!
Търсех те с години,
а когато те намерих,
ти просто ме захвърли,
остави ме там някъде...
Пак сама...
Безмислено е да продължавам
така.
Ще замълча...
Нека сълзите се стичат,
сърцето кърви!!!

© Красинка кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??