7 oct 2009, 14:39

Ще заплача 

  Poesía » De amor
1021 0 10

Ще заплача, когато си тръгнеш,

ще заплача, защото боли,

ще се моля при мен да се върнеш,

там – във моите нощи и дни.

 

Ще изчезне смехът от лицето ми,

тъмни облаци ще го покрият,

ще остане беззвездно небето ми,

бавно болката ще ме убие.

 

И сълзи ще изгарят страните ми,

леден вятър ще гали душата,

и сковавайки нежно мечтите ми,

ме превръща в безчувствена статуя.

 

С теб бях огнена, искаща, силна,

бях морето, кипящо във бурята,

ураган и торнадо, лавина,

но и нежна, тъй както и люляка.

 

Нека спомени само останат,

името ти във тях ще изричам,

а сълзите сами ще престанат,

вечно твоя съм, пак те обичам!

© Люба Георева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??