2 feb 2020, 20:05

Що за хора сме 

  Poesía » Otra
536 0 0

Появихме се незнайно как

и разблъскахме природата с ритници.

Примирихме се с жега и със сняг,

поставихме се над животни и над птици.

 

Навсякъде без мисъл леем кръв,

животът си превърнахме в бунище,

забравили, че златото не е храна, а стръв,

но все търсим обич и за нея пишем.

 

Що за хора сме???

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??