19 nov 2009, 14:22

Шумно е в... 

  Poesía » De amor
689 0 7

Шумно е в косите на моряците -
заспиват чайки в техните нозе...
На юг изпращат ятото.
И плачат.

Мечтаех някога да съм море.

В пяната ми да сълзят делфини,
 а ти, моряко...
Шумно е в косите ти!
С русалки в шепот щях да те поискам...

Морето няма глас.

Мълчах.
С овците.

© Лора Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??