12 ago 2007, 2:32

Shut up!!! 

  Poesía
627 0 7

Извинявай, каза ли нещо?!
Днес не смятам да те слушам,
дано не възразяваш.
Просто спри да говориш...
... гласът ти ме влудява.
Така писклив, "Внушаващ",
а ти просто не млъкваш.
Спри, вече не издържам!
Искам да си намеря място,
там, където теб те няма...
Затова мълчи, не казвай нищо.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??