25 mar 2010, 20:32

Сила 

  Poesía
443 0 0

Сила

 

Да бъдеш благословен със сила,

онази вътрешна сила,

която те движи и те прави

истински жив - е дар.

И този дар не може

да бъде отнет.

Дори и да искаш,

дори да се бориш

не можеш да

избегнеш съдбата.

Бавно крачейки напред,

пристъпвайки плахо

с трепет в сърцето, в душата,

разбираш - без тази сила

 не можеш да продължиш.

А животът може да бъде

песен изпята.

Само думите трябва

да подбереш в мислите,

те са там, извади ги.

И оцвети ги в цвят -

какъв е той!?

Откриеш ли го за себе си,

ще разбереш и силата,

тя е там вътре,

чака да бъде оцветена.

© Снежана Миленова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??