14 sept 2012, 12:07

Сила за слабостта 

  Poesía » De amor
880 0 4

Сега ще кажа, че съм силна,

ще повярвам в думите

и ще опитам с раменете си да вдигна

свършека на любовта.

Когато тежестта започне да ме смазва,

слънцето на хълма ще е спряло,

а луната ще е прекалено бледа,

за да се покаже.

И може би ще падна,

ако видя мравката,

която влачи своето пшеничено зърно,

случайно смачкана пред входа на мравуняка.

И може би когато падам,

някой ще поеме от товара ми

за утешение на съвестта...

 

В момента на една промяна,

с която е настъпила нощта,

е нужна сила,

колкото пшеничено зърно,

за да накажеш слабостта си...

 

© Руска Рулетка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??