28 abr 2016, 20:49

Сили нямам 

  Poesía » De amor
412 0 5

За какво ми е дълъг живот,
за какво са ми вещи,  без цели,
да живея без дух, като скот,
без надежда, любов, идеали?

За какво ми е тлен без душа,
подарих ти я, без да го мисля,
потопих се във болка, в тъма,
битието си как да осмисля?

За какво да живея без теб,
за да бъда фалшива робиня,
за какво и да дишам под лед,
въздух нямам, вината ме срина.

За какво да преглъщам тъга,
и да лягам обляна в  сълзи,
за какво да се будя сама,
сили нямам, ела ме вземи...

не искам да боли..., а как боли...

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??