Да, трябва да превърна слабостта си в сила!
Любов ли е, не се изтръгва от сърцето,
като ненужен плевел изсушаващ разума!
Да, разумът разбира,
но сърцето не иска да те подели с друга!
Бъди и повече като приятел,
а любовта си приюти при мене!
И май докато съм жива
не ще постигна унисона между двете!
Но ще превърна слабостта си в сила!
© МИСИЯ Todos los derechos reservados