Аз от радост летях и паднах,
но силната в мен пак ще се изправи.
Усмивката ще е на лицето ми,
вярвам, въпреки всичките болки и рани.
Ще се изправя и здраво ще стъпя на земята,
не знаеш колко сила се крие във мен.
Ти ще рухнеш, а аз като цветята
ще разцъфвам всеки ден.
Сега съм на дъното, знам,
но ще изплувам, ще живея.
Всичко, което можех да ти дам,
сега търси си го от нея.
Аз с последната си глътка въздух
ще се боря, ще видиш докъде мога да стигна.
Макар и с болка, но те ще те забравя,
ти дори не подозираш колко съм силна.
© Веселка Todos los derechos reservados
Ще се изправя и здраво ще стъпя на земята,
не знаеш колко сила се крие във мен.
Ти ще рухнеш, а аз като цветята
ще разцъфвам всеки ден.
..." Респект!