3 ene 2018, 23:16  

Силна 

  Poesía » De amor
673 3 2

Силна съм.
Силна съм, ти казвам.
Недей ме мисли, научих да отказвам.
Научих, да не страдам по измислени любови.
Научих, да не виждам себе си завързана в окови.
Силна съм, силна съм ти казвам.
Вече чувствата пред всеки не показвам.
Тая ги в себе си, заедно с мисълта за тебе.
С надеждата, че мъката ще е до време.
Макар да зная, че не ще изчезнат всичките сълзи проляти.
Те в съзнанието пак са, за да разказват любовта ти.
И все пак силна съм, макар и разпиляна.
Разпиляна в чувства, наши светове
... като същинска жива рана

© Марчела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубаво е.
  • Всяка любов е истинска ... твията е в сърцето ти използвай я
Propuestas
: ??:??