5 mar 2013, 21:48

Симетрично хайку 

  Poesía » Otra
735 0 1

Любовта е вяра,

Разтвореният цвят

грейнала в надежда

и стършела приема

за любов.

за пчела.

 

 

Вярата любов е,

Разтвореният цвят

тъкана от надежда

и стършела приема

за вяра в любовта.

за пчела.

 

 

Надеждата е

Разтвореният цвят

поглед верен

и стършела приема

към вяра в любовта.

за пчела.

 

 

Надежда с вяра

Стършелът, приет

в любовта

Като пчела

е мъдростта.

Е сила за цвета.

© София Оренда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "хайку" не е нито симетрично нито несиметрично..то е най-големият възможен баланс,хармония от двете,над двете..
Propuestas
: ??:??