Не вярвай на мъжете
със сини очи.
Приличат на океани
които сбъдват мечти.
Погледнеш ли в тях
потъваш в безкрая
и там си оставаш
със котва докрая.
Не вярвай на мъжете
със сини очи.
Приличат на океани,
които сбъдват мечти.
Но корабите скрити са
в мъглата на очите им,
и често вярваш на лъжите им.
Такива са мъжете
със сини очи.
Досущ на другите приличат.
А знаеш ли пък, може би,
не вярвай на мъжете,
защото си приличат.
Християна Рачева
© Християна Рачева Todos los derechos reservados