Mar 23, 2016, 9:38 PM

Сини очи 

  Poetry
387 1 1

Не вярвай на мъжете 

със сини очи.

Приличат на океани

които сбъдват мечти.

Погледнеш ли в тях

потъваш в безкрая

и там си оставаш

със котва докрая.

 

Не вярвай на мъжете

със сини очи.

Приличат на океани,

които сбъдват мечти.

Но корабите скрити са

в мъглата на очите им,

и често вярваш на лъжите им.

 

Такива са мъжете 

със сини очи.

Досущ на другите приличат.

А знаеш ли пък, може би,

не вярвай на мъжете,

защото си приличат.

Християна Рачева

© Християна Рачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??