4 ene 2009, 17:39

Синя зима 

  Poesía
467 0 2
 

Синя зима

 

Синя зимна нощ. Да бягам?

Да се скрия от студа!?

Не! Усещам я и лягам

в синевата на снега.

 

Бяла смърт ли? Тя е синя!

И прегърната в живот.

Наблюдаваща комин и

дим, със шапки, в снегоход.

 

Не е модно със камина.

Не е топло със елха.

Истинската синя зима

е навън. Лежи в снега.

© Владислава Генова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??