2 jun 2019, 1:49

Скитник 

  Poesía » De amor
1468 7 5

По телата се разхождаш,

победител се наричаш.

Нещастен крадец,

с най-тежката присъда,

доживотна самота!

По чужди устни крачиш

и отчаяно подслон дириш.

Клошар изхвърлен като стара шапка.

Просяк без глас.

Броди самотно по завоите.

По кофите рови,

отчаяно търси топлина.

Скитник се нарича,

влачещ самота.

 

© M.M Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??