22 nov 2023, 8:34

Скъп приятел 

  Poesía » De amor
427 2 2

      

    Скъп приятел

 

Аз съм само твоя сянка,

радост в идващия ден.

Глътка въздух и надежда

носиш винаги за мен.

 

Аз обичам всичко в тебе –

твоя поглед, твоя свят.

И дори във лошо време

ти за мен си нежност, цвят.

 

Ти си моята опора,

но не знаеш за това.

Ти си чувството от Бога,

ти си само любовта.

 

Питам се, сама не зная…

Скъп приятел си ми ти…

Ще се сбъднат ли накрая

всички хубави мечти?

 

        Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??