25 mar 2006, 12:37

Скърбяща теменуга 

  Poesía
617 0 2

Пустее тясна детска стая,
танцуват слънчеви лъчи,
последната искра догаря
и празна тишина пълзи.

Сред кукли,плюшени играчки
лежи повяхнал цвят
от сланата на годините попарен
умира в своя тъжен мрак.

Скърбяща теменуга малка
от спомените на едно дете,
което я нарече жалка
и в мъглата на годините пое.

© Роксана Медичи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??