23 sept 2006, 20:29

Славеите 

  Poesía
652 0 2

На Поли, която от днес няма да вижда слънцето!

Казват, славеите не помнели
и не повтаряли нито веднъж
песните си, а все пеели
сладко и дивно, а преди дъжд
най-сладки изплитали песните си
дали защото душата боли,
че дъждът ще прогони слънцето.

23,09,2006

© Румена Румена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??