http://bnt.bg/bg/news/view/84120/den_na_syedinenieto
по минути 14.19 14.37-40 15.15-18
Фалшифицираха ни даже знамето.
Несъществуващ герб щамповаха на него.
Китайско е ментето. Но измамата
не беше разпозната ни най-бегло.
И кой ти гледа... Има ли значение
какво е знамето, макар да е светиня.
Високо Бог. А цар не щем. Спасение
ще има ли, страдалнице Родино?
На 57 място всъщност е страната ни
по своето богатство (тоест бедност).
Та кой да проверява знамената ни
дали са истински и има ли нередност.
То и управниците ни менте са.
Животът ни – фалшив, та се не трае.
Лъвът от герба гривата разтресе,
а българинът спи, не знае и не хае...
Виж Уикипедия НАЦИОНАЛНО ЗНАМЕ НА БЪЛГАРИЯ
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados