2 oct 2007, 21:33

След 

  Poesía
566 0 4
Изпотроших си думите
И Времето
За теб
През мен
В теб

А след това

След дъжда

Въздухът е твърде натежал

От Казаното

И Неизказаното

А след това

След Тишината

Поникнаха

Проникнаха

За теб
През теб
В мен

Очакванията
За Слънце

И за Любов
Която
Присъства
Чрез
Отсъствието си


© Питър Хайнрих Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??