23 feb 2013, 14:56

След аромат на пачули 

  Poesía » De amor
703 0 0

Лудостта завъртя всички девет врати.

Покрещя, въртележка направи от спомени.

Затупурка с безумни крака водевил

и изтръгна до кръв всеки пръстен, оголено!

 

После танц завъртя, да направи тунел.

Във него да скрие жаравата с крясъци -

над него да властва светлината - цветът на перо,

на горящата свещ и на виното, сламено!

 

В мълчаливата ябълка се огледа страстта -

аромата сивеещ, изронен след пламъци.

Във двете им ръце, след транс мълча -

две стъпчици напред, една във мен. Щамповано!

 

 

© МАРИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??