След дъжда
Огледай се във локвата отвън
и виж лицето ти дали е чисто?
Дали останало е малко свян,
захвърлил грешните си мисли?
Поквара, грубост и лъжи
стъпчи! Калта ще ги отмие.
А щом отново завали,
поне сълзите ми ще скрие.
© Таня Ив Todos los derechos reservados
стъпчи! Калта ще ги отмие."
Много силен стих,поздрави!