9.12.2011 г., 22:39 ч.

След дъжда 

  Поезия » Любовна
1043 0 7

        След дъжда

 


Огледай се във локвата отвън
и виж лицето ти дали е чисто?
Дали останало е малко свян,
захвърлил грешните си мисли?
Поквара, грубост и лъжи
стъпчи! Калта ще ги отмие.
А щом отново завали,
поне сълзите ми ще скрие.

© Таня Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??