В живота ти да идвам - нямам право;
ти своята съдба си подредил
и грешки да повтаряме отново,
та кой ли би ни позволил!
Реален образ - няма как да стана;
да се разминем нужно ни е пак,
за тебе непозната да остана,
макар и пътници в един и същи влак.
Да върна времето - това не мога,
раздадени са картите - уви;
играта ще приема - дори и строга,
но някак ми е тъжно и боли.
© Валя Todos los derechos reservados