Самотен сред врещящата гълчава,
ентусиазма ревностен следиш.
Разбунен земен кошер люто шава,
а ти си кротнал - снимка на афиш.
Защо не релаксират, се запита,
експеримент ли диша им в тила?
Щуреят и си мерят в мегалита
отровата в безмилостни жила.
Ухапването бързо ги превръща
в камара неугледни телеса.
Земята уморено ги поглъща,
ведно с неутолена суета.
© СК Todos los derechos reservados