1 may 2008, 12:37

След нас 

  Poesía
640 0 13
     След нас


Имаше всичко в тази стая -
среднощен шепот
между няколко целувки,
любима песен,
слети сенки
върху голата стена...
Отмервахме със длани вечността.
И теб, и мене имаше.
След нас
остана само спрелият часовник.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??