18 jul 2012, 9:29

След теб в нощта 

  Poesía » De amor
629 0 2

Нощта ме запраща в последния кръг на ада - 

първия на любовта.


В очите ми огън от гняв гори,

но гневен съм на себе си и мразя се дори,

защото след теб в нощта пак ще тичам

и някога едва ли ще спра да те обичам.

 

В  съня дори - там си ти 

и в пепел превръщаш сърцето ми.

Обичам те - дори и в ада заради тебе ще горя.

Обичам те, момиче... Не го ли осъзна?

 

Искам този сън да свърши с утрешния слънчев ден, 

да спре да боли и ти да си до мен! 

 

 

© Никола Борисов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??