Ела до мен... седни! Усмихнат!
Да, след толкова години...
усещаш - очите ми, не те забравят.
Учудено не гледай... просто, остани!
Ела... изслушай ме, и...
виж ме! Пак съм онази същата.
Запазила съм блясъка в очите си
остаряващ, но... за теб! И съм същата!
Ела...! По кожата, макар и загрубяла,
още тръпки лазят... докосни ме!
Припомни на косата-под боята бяла,
че обещахме да не се променяме!
Изживей ме, пак обещай... престраши се!
Дълбоко в мен - любимо нещо потърси!
В душата ми пак влюби се!
Ела... и от бъдещето спомен донеси!!!
© Мария Todos los derechos reservados