20 jul 2006, 14:08

След залеза 

  Poesía
784 0 1
Полумрак...
И тишина...
Шепот...
Залез...

След Залеза оставам само аз,
Защото самотниците на света са при Луната...
И не,не казвайте,че сте до мен,
Не ме лъжете!
защото след Залеза на моя ден
Сама броя пречупените пеперудени криле,
Наред със своите...

След Залеза?
След Залеза остава само мойта сянка...

Полумрак...
И тишина...
Шепот...
Залез...



© Фаволина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??