Следи от сълзи...
Защо в очите ти има сълзи???
Защо мълвиш сега остани???
Нали не ме обичаше,
нали ме мразеше дори???
Следите от сълзи в очите знай ще има,
следи от сълзи, от които ще боли...
Но аз си тръгвам, обич моя,
много ти ме нарани и следите в очите
не ще ме спрат сега, аз напред без теб ще продължа...
Тръгвам по пътя сама, тръгвам, без да те целувам,
защото следи от сълзи има и в мойте очи...
За тебе дълго ще се стичат,
за тебе, мило мое момче,
тръгвам си, защото те обичам,
тръгвам си, но не плачи,
скоро друга ще ме замени...
© Жулиета Стоянова Todos los derechos reservados