20.03.2007 г., 17:04 ч.

Следи от сълзи 

  Поезия
703 0 0

                           Следи от сълзи...

 

Защо в очите ти има сълзи???

Защо мълвиш сега остани???

Нали не ме обичаше,

нали ме мразеше дори???

Следите от сълзи в очите знай ще има,

следи от сълзи, от които ще боли...

Но аз си тръгвам, обич моя,

много ти ме нарани и следите в очите

не ще ме спрат сега, аз напред без теб ще продължа...

Тръгвам по пътя сама, тръгвам, без да те целувам,

защото следи от сълзи има и в мойте очи...

За тебе дълго ще се стичат,

за тебе, мило мое момче,

тръгвам си, защото те обичам,

тръгвам си, но не плачи,

скоро друга ще ме замени... 

© Жулиета Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??