5 may 2022, 20:41

Следствията 

  Poesía
270 0 0

I. Корекцията

 

Бог вложи в човека своя,

                  естествения закон.

Човекът му наложи поправка -

            "потребителския нагон".

 

II. Демитологизацията

 

Не е вече мит кутията

                           на Пандора,

а сюрреален бит -

        изля злините си в хората.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??