25 feb 2011, 22:30

Следващият път 

  Poesía » Otra
1146 0 6

(или "Аре... чао"  номер 2)

 

... следващия път

отвори вратата

(не обичам стените,

но мога и през тях...).

 

Следващия път

запали лампата

(в тъмното

всички котки

са черни).

 

Следващия път

отстъпи от моста

("дълбоките" води

не ме плашат).

 

Следващия път

претегли думите

(макар че

кантарът ти

не е верен).

 

Следващия път

не ме кани

(ако искам -

ще дойда сам).

 

Следващия път

ме гледай в очите

(земята ще обезцвети

погледа ти).

 

Следващия път...

 

... следващ път...

 

няма

да има.

 

25.02.2011

© ВикМарк Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??