27 nov 2013, 16:09  

"Слей се във вечно дихание" 

  Poesía » Filosófica
750 0 14

 

 

„СЛЕЙ СЕ ВЪВ ВЕЧНО ДИХАНИЕ“

 

Събуден е трепет отвътре

и шепне ми вятър в сърцето:

„ Не можеш мигът ти да върнеш –

живот от минути безценни.“

 

Зората е скрита в отвъдното,

където говори ми слънцето:

„ Към светлото тихо завръщай се,

душата ти силна безплътна е.“

 

Пропукват се пролет цветята,

споделят ми цветни вълшебства:

„ Лицето с роса осветявай

да видиш дълбокото в себе си.“

 

Запяват и птички – небесните,

с гласчета на белите ангели:

„ Открий вкоренена божественост

и слей се във вечно дихание.“

 

 

 

© Санвали Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??