„СЛЕЙ СЕ ВЪВ ВЕЧНО ДИХАНИЕ“
Събуден е трепет отвътре
и шепне ми вятър в сърцето:
„ Не можеш мигът ти да върнеш –
живот от минути безценни.“
Зората е скрита в отвъдното,
където говори ми слънцето:
„ Към светлото тихо завръщай се,
душата ти силна безплътна е.“
Пропукват се пролет цветята,
споделят ми цветни вълшебства:
„ Лицето с роса осветявай
да видиш дълбокото в себе си.“
Запяват и птички – небесните,
с гласчета на белите ангели:
„ Открий вкоренена божественост
и слей се във вечно дихание.“
© Санвали Все права защищены