24 mar 2011, 21:17

Сливане 

  Poesía » De amor
654 0 1

Мечти... Копнеж... Жадуване!!!

Очакване...

За Обич, Чиста, Нежна... Първа!

Души... търсещи сродна душа!

Сърца...носещи много Любов!

Сърца... търсещи Сливане!

Две души, две сърца...

жадували се, търсили се...

чакали се!

Среща!... За един закъсняла...

за друг - навреме дошла...

Погледи - жадно впити един в друг.

Порив!... Думи, изпълнени с нежност!

Жестове!... Привличане... Магия!!!

Душите се сливат...

Сърцата бият в едно!

Среща... Пламък в сърцата...

Нощ... Вечеря... Свещи!

Музика - Загадка...

Романтика... Вълшебство!

Докосване... Трепет... Възбуда...

Страст!!!

Сърцата бият до пръсване...

Светът се върни неимоверно!

Времето спира!!!

Две души се сливат в една...

две сърца... биещи едно за друго!

Целувки... Нежни... Горещи... Вълшебни!

Ръце... Докосване... Изгарящи страсти...

Ласки, палещи огън!

Огън... лумнал в буен пожар!

Пожар от Любов... Пожар за Любов!!!

Любов Вълшебство...

Любов - МАГИЯ!!!

Тъй Чиста, тъй Нежна и Всеотдайна...

Единствена, Несравнима...

Неповторима!

Нашата Любов - Сливане!!!

27.09.2007г.

Посветено на Пипчи!

© Рени Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • На пръв поглед имам чувството, че има повече препинателни знаци, отколкото букви...
Propuestas
: ??:??