13 abr 2016, 2:26  

...Сливане... 

  Poesía » De amor
447 0 4

 

...Сливане...

 

 

Ти даряваш ме с нещата от живота,

точно когато най - малко го очаквам,

даряваш ме със смисъла и висотата

и със въздуха, който отдадена вдишвам...!

 

Ти си този, който съм търсила - душата ми!

И този, който съм се съмнявала, че съществува!

Просто появи се и оттогава слънцето все изгрява!

И открадна ми посоката, и с твоята в една свърза ги!

 

И започвам да се питам - Какво ли ще правя, когато...?-

В обятията ти открия, че си единственото небе за мен...

Боя се, че си само най - красивия ми сън - достига ли се небето?!

Мислех си - невъзможно е, но ти прегърни ме! Прегърни ме...!-

Защото само това ми е нужно, за да повярвам и да те последвам!

 

 И оказа се, че ти си всичко, за което съм мечтала и безкрайно повече...

Само ти ми даваш сили, когато ги изгубя или пък ги изгоня надалече...

И само ти  в един едничък миг...ме даряваш с живот за всеки един живот!

Ти си най- красивото нещо, което не се забравя и пребъдва - моята любов!

Просто дойде и предаде ми сърцето си, за да го слееш с моето...!

 

И повярвах, че е възможно, когато се бориш със страховете...

Без да ги отричаш, защото с общи сълзи ги споделяме!

 

Прости ми, моля те...за всеки път, когато съм те наранявала,

когато съм грешала, че само ти си в мислите и чувствата ми...,

че те обичам, че ще се опитам да ти давам всичко от любовта ми...

както и, че няма да мога да ти дам, това което вече съм пропуснала...!

 

Но с теб научих че, това не е необходимо, когато е тук мига

на...допълване, на раздаване, на обичане...!

 

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви!!!
  • Хубаво е да можеш да кажеш прости !
  • Сливането е крайната цел на всичко. Сливането в свещения храм на Очакването!

    https://otkrovenia.com/bg/stihove/slivaneto

    https://otkrovenia.com/bg/eseta/ochakvaneto-8

    Сливането и Очакването съставляват Тайната!!! Поздрав, Калиа, достигаш прозрение!
Propuestas
: ??:??