11 abr 2008, 8:46

Сложно, но вярно 

  Poesía » De amor
698 0 2

 

Оставят в мъката следи
проблеми, свързани с докосването.
(Дълбоко в мръсните води
се дири изворът им - после.)
Началото! Като поток,
из който стрелкат се пъстърви!
(И не разбираш - има срок.
Забравяш, че е крехко - първото...)

А сетне, в мръсните води,
макар и скучно - се живее.
(Невиждането ни щади.)

А извора - ще го възпеем.

© Александър Белчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??