31 oct 2012, 12:25

Слова II 

  Poesía » Otra
597 0 0

                                                    Ключ - без врата

                                                    Стъкло - без прозорец

                                                    Сълза - без око

                                                    Тъмно - без нощ

                                                    Невъзможност!

                                                    Лудост, съмнения!                   

© ДАНИЕЛА РАЙКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??