18 ago 2011, 11:06

Случайна среща... 

  Poesía » Otra
552 0 0

Добър приятел в теб открих

в една случайна среща.

Душата ти душата ми докосна

и в твоите, моите мечти открих.

 

Как исках да те спра,

как искам да се върнеш,

как искаше ми се…

да мога да ти кажа “Остани!”.

Към кратката ни среща

споменът за теб ме връща,

в един откраднат миг -

за друг пропуснат съжалих…

© Сара Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??