18 авг. 2011 г., 11:06

Случайна среща... 

  Поэзия » Другая
601 0 0

Добър приятел в теб открих

в една случайна среща.

Душата ти душата ми докосна

и в твоите, моите мечти открих.

 

Как исках да те спра,

как искам да се върнеш,

как искаше ми се…

да мога да ти кажа “Остани!”.

Към кратката ни среща

споменът за теб ме връща,

в един откраднат миг -

за друг пропуснат съжалих…

© Сара Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??