14 nov 2007, 0:02

Случайна среща 

  Poesía » De amor
728 0 1
Случайна среща в ден обикновен,
за миг те зърнах и останах вкаменен!
И в този миг, в случаен ден,
за кратко време бях променен!

Настъпи чувство, сладко и приятно,
от този миг душата ми се чувства необятно!
След срещата на погледите ни разбрах,
че твойта необятна хубост ме плени!

Малко време мина - сякаш излетя,
и ето, събра ни любовта!
Безкрайно много те обичам
и всеки ден милион пъти го изричам!

Безумно щастие обзе ме
и ти виновна си за това!
И нека винаги да си виновна,
щом за мене ти си любовта!

© Васко Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??