6 dic 2008, 20:42

Случайните неща - вечни, красиви и скъпоценни 

  Poesía
617 0 0


Стих да напиша, на теб да го посветя,
в него да ти кажа,
колко много те обичам и
колко много на теб държа...

Как срещнах те случайно,
как всичко стана някак на шега,
как случайните неща са най-красиви и
най-скъпи на света...

Колко много се радвам,
че позволих ти да станеш част от мен и
да споделяш всеки мой ден,
мрачен или от слънце озарен...

Когато стане ми мъчно,
за теб се сещам аз...
Когато плаче ми се,
на теб първо споделям мъката в душата ранена...

Или пък когато от щастие грея и
от радост пея,
пак ти първо узнаваш за това,
защо ли... и аз не знам...

Не ми трябва причина, една или две,
просто в твое лице
видях онова дете,
което знам, че ще ме разбере...

Аз зная, че не сме еднакви ние с тебе,
че ти си огън, а аз вода,
че ти си въздух, а аз земя
че ти си слънце, а аз луна...

В различни светове може да живеем,
но въпреки това пресичат се някъде нашите пътища...
И тогава аз разбирам, че не съм сама
и, че хванати ръка за ръка, ще победим света...

Дръж се!
Не сме сами, аз и ти - заедно сме!
Знаеш, че двама с теб,
едно в едно ще победим всяко зло!

Само не се предавай и
до мен върви...
Макар далеч един от друг,
това не ще ни сломи...

Защото доброто винаги успява и надделява,
защото какво е писано, ще стане, зная
и мен не ме е страх от това,
защото ти ще си до мен и ще сме заедно - ръка за ръка...



По песента: Avril Lavigne - Keep Holding

© Ивелина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??