31 dic 2019, 0:39

Случайности 

  Poesía » De amor, Filosófica, Otra
780 0 0

Натискам случаен звънец...
Ще поискам малко захар,
За да подсладя кафето си.
Вратата се отваря...
Непознат мъж се усмихва,
Подава ми пакетче захар, аз Благодаря...
Той дори не знае, че пия кафето си чисто...
Ти също не знаеш!
Има ли случайности?

 

Все още си мисля

да натисна ли някой от звънците...
 

©Екатерина Глухова

30. Декември 2019г. 

© Екатерина Глухова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??