Dec 31, 2019, 12:39 AM

Случайности 

  Poetry » Love, Phylosophy, Other
775 0 0

Натискам случаен звънец...
Ще поискам малко захар,
За да подсладя кафето си.
Вратата се отваря...
Непознат мъж се усмихва,
Подава ми пакетче захар, аз Благодаря...
Той дори не знае, че пия кафето си чисто...
Ти също не знаеш!
Има ли случайности?

 

Все още си мисля

да натисна ли някой от звънците...
 

©Екатерина Глухова

30. Декември 2019г. 

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??