ден след ден вали в душата ми
валят сълзи от сияйните очи
като бисери в нощта се разпиляват
в мъка и печал по тебе дните ми минават
гасне погледът залязва
няма блясък няма светлина
само една мокра по лицето ми
следа остава остава ми ТЪГА
тъга е без тебе
тъга - когато те няма
тъга - душата изгаря
тъга - бавно сърцето сломява
празни са очите ми
мокри от солените сълзи
остави ми мълчание
остави парещи в душата ми мечти
мечта е със тебе
мечта - когато си тук
мечта - душата изгаря
мечта - в сърцето бавно догаря
ела целуни целуни ме
отново мечтата в мен запали
нека сме заедно щастливи
слънце в очите нека блести.
© Виктория Стоянова Todos los derechos reservados