9 may 2006, 14:58

Слънцето 

  Poesía
864 0 3
Слънцето изгрява
Повдигам глава
Следвам лъчите му
Къде ли ще ме отведе?
Жадувам да стъпя
на непознати места
Жадувам за светлина
Никога не съм била
в тази страна
Танцувам, загледана
в усмивката на слънцето
Къде ли ще ме отведе?
Изкачвам стръмни планини
Боря се с гръмотевици
и черни облаци
И ето виждам върха,
от който ще прегърна
СЛЪНЦЕТО
То ме чака-горещо
и любящо

© Стела Мънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??