27 ene 2011, 18:18

Слънцето 

  Poesía » Otra
454 0 0

Слънцето

Щом изгрее слънцето
и се събуди зрънцето,
утрото идва за някои весело, игриво,
но за други е супер криво!

Никой не те разбира,
все едно че си в кутия,
на никой не му пука,
че ядеш от боклука!
Тъгата ти никой не разбира
и това все повече те депресира!

Щом залезе слънцето
и заспи зрънцето,
вечерта идва за някои с нови мечти,
а за други с нови тъги!

© Надежда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??